Muziek

Voorspeelochtend Janneke’s Muziekpraktijk groot succes

Door Janneke's muziekpraktijk

VELP - Zondag 3 juni vond de voorspeelochtend van Janneke’s Muziekpraktijk plaats in Ons Trefpunt in Velp. Dat bleek een groot succes. Bijna alle leerlingen van de muziekpraktijk lieten deze ochtend van zich horen. De zaal was goed gevuld en het publiek enthousiast.

Met hier en daar een grapje klonken er vooral veel mooie tonen, geblazen door leerlingen van de Muziekpraktijk. De jongste van het stel had de dag ervoor haar derde les op blokfluit en liet het publiek al het liedje Mieke heeft een lammetje horen. Ryan, die binnenkort haar B-diploma Altsaxofoon hoopt te halen, speelde een duet met Janneke en een mooi concertwerk met pianobegeleiding. Er waren vriendinnen die samen klarinet speelde. En zelfs een klarinettrio, gevormd door drie vrolijke dames van 7 en 9 jaar oud. Twee stoere jongens lieten zich goed horen op de blokfluit. En dan Karlijn, die vier spectaculaire duetten speelde met Janneke. Petje af!

Al met al een leuk en divers optreden, met blokfluittisten, klarinettisten en saxofonisten. Zoals het publiek zei: “De volgende keer komen we weer, we hebben genoten”.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties