Muziek

Vakantievibes met Baby Blue

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

UDEN - Op zaterdag 22 augustus nemen de jongemannen van Baby Blue je mee op zomervakantie in een energieke en interactieve show, die je vanaf de allereerste minuut dat heerlijke vakantiegevoel geeft. Meezingen met de lekkerste zomerhits en campingclassics? Wegdromen over je eerste vakantieliefde of je buitenlandse vakantieavonturen? Verreweg de leukste vakantieavond beleef je deze zomer dus heel dicht bij huis, in Club 1.5 van Markant Uden.

Op vakantie met Baby Blue is een muzikale reis die je via de Autoroute du Soleil naar de Costa Brava leidt en van het Brabantse platteland naar de Scandinavische hooglanden.
Een feest voor jong en oud met deze energieke vijfkoppige band, die zijn sporen inmiddels heeft verdiend. Eerder speelden ze onder meer op festivals als Paaspop, de Zwarte Cross en Festyland. En 22 augustus is deze vrolijk makende muzikale bende te gast in Markant Uden.

Coronaproof
De evenementenzaal van het Udense theater is deze maanden omgetoverd tot Club 1.5. Hier ervaar je het zomerse clubgevoel op zijn best. Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met alle 1,5 meter-richtlijnen en zijn andere coronamaatregelen, zoals geadviseerd door het RIVM, van kracht. Daarmee is Markant helemaal coronaproof deze zomer en kun je met een veilig gevoel, en een cocktail of icetea in de hand, genieten van de muziek van bijvoorbeeld Baby Blue.

Baby Blue, Op vakantie met Baby Blue is op zaterdag 22 augustus om 19.30 uur te beleven in Club 1.5 (de evenementenzaal) van Markant Uden. Tickets kosten 15 euro (excl. 1,85 ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl of 0413-256110.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties