Muziek

Thompson Bridge Band verzorgt Vierdaagseconcert in Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Donderdagavond 19 juli, aan de vooravond van de doortocht van de Vierdaagse door Grave, verzorgt de Thompson Bridge Band uit Grave van 19 tot 21.30 uur een concert op de Markt. Een muzikale warming-up voor de sfeervolle doortocht.

De 28 leden tellende band kent sinds haar oprichting in 2006 een ongekend stijgende lijn in haar muzikale ontwikkeling. De repetities onder de professionele leiding van John Derks uit Druten, betekenen niet alleen veel plezier voor de bandleden bij de uitoefening van hun hobby, maar zij hebben inmiddels een uitgebreid en zeer gevarieerd repertoire opgebouwd.

Dit repertoire, waarmee al menig gelegenheid of festiviteit is opgeluisterd, omvat zowel de evergreens van de bigbandmuziek zoals ‘In the Mood’, maar ook lekker swingende Latin nummers zoals ‘Oye Como Va’ van Carlos Santana. Ook moderne bekende popnummers, zoals ‘A Night Like This’ en ‘River Deep Mountain High’ worden met veel enthousiasme en plezier uitgevoerd. De bigband brengt voor een breed publiek graag een evenwichtige mix van instrumentale en zangnummers, zo komt men tegemoet aan de publieke wens naar variatie en meer smaken en blijft het altijd een verrassing om te horen wat er gespeeld gaat worden. De solide basis in de band wordt gelegd door een sterke en uitgebreide ritmesectie. Verder beschikt de band over een optimaal bezette blazerssecties met uitstekende solisten.

Het concert vindt plaats op de Markt in Grave van 19 tot 21.30 uur. Publiek wordt aangeraden een klap- of tuinstoeltje mee te nemen.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties