Muziek

Thompson Bridge band uit Grave viert 10-jarig jubileum

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Op zaterdag 11 juni vierde de Thompson Bridge band uit Grave het tienjarig jubileum. Dat deed men door een gezellige middag te organiseren voor de bandleden en hun partners.

Het weer werkte mee en de geplande buitenactiviteit, een speurtocht in groepjes, kon doorgang vinden. Daarna werd de gezelligheid binnen voortgezet en moesten de beantwoorde vragen omgezet worden in noten die voor iedere groep de begintonen van een bekend lied lieten zien. De uitvoering hiervan zorgde voor veel hilariteit.

Voorzitter Andre Haverkort bedankte de jubileumcommissie voor de voortreffelijke organisatie en ook de leden van het eerste uur werden in het zonnetje gezet. De middag werd afgesloten met een heerlijk koud en warm buffet. Het woord ‘Verbinden’, dat bij de band hoog in het vaandel staat, werd deze middag weer eens waargemaakt.

De band gaat weer over tot de orde van de dag en repeteert voor de komende twee optredens op 2 juli op de Markt in Gennep en op 21 juli tijdens de Vierdaagse in Wijchen.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties