Muziek

The Kik speelt 12 maart in De Pul

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

UDEN - Enkele maanden na hun twee uitverkochte Ahoy shows duiken de Rotterdamse muzikanten van The Kik terug de clubs in met op 12 maart een optreden in De Pul, waar ze hun spliksplinter nieuwe eigen werk live ten gehore brengen.

The Kik bestaat sinds 2011 uit Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes. De band maakten tot op heden drie eigen albums (Springlevend, 2, Stad en Land, een album met Armand, een cover album (Hertaalt!) en een live dubbel LP (Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick). Daarnaast produceerde de band drie eigen theatervoorstellingen (De Veelste Grote Nederbiet Show, Met de Deur in Huis en Hertaalt!).

In 2019 verkocht de band onder meer De Nieuwe Luxor, TivoliVredenburg, Het Concertgebouw en Ahoy Rotterdam uit met hun uitvoering van Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick. Daarnaast toerden The Kik langs clubs en festivals in Nederland en deed onder meerLowlands en Parkpop en aan  en ging zij tweemaal op tournee naar Spanje. Bescheiden radio succes had de band met een single van hun eerste album, Simone en met Chef’s Special hertaling Schuilen bij Jou.

Kaarten voor alle evenementen in De Pul zijn verkrijgbaar via www.livepul.com. Via deze website vind je ook meer informatie over evenementen in Brabants oudste poppodium.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties