Muziek

Spaans kerstconcert in Protestantse kerk Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Op vrijdag 14 december wordt er een Spaans kerstconcert gegeven in de Protestantse kerk aan de Bagijnenstraat 1 in Grave. Uitvoerenden zijn de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado en gipsyflamenco gitarist Manito.

Deze avond brengen ze een speciaal programma genaamd concierto navideño. Dit is een verfijnd concertprogramma van mediterrane liederen, waarbij veel nummers de Kerstsfeer benadrukken. De luisteraar kan deze avond proeven van de warme sfeer van de feestdagen in Spanje.

Monica krijgt met haar charisma het publiek snel op het puntje van de stoel. Het virtuoze spel van Manito stimuleert haar het uiterste te geven. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’.

Dit akoestische concert is mede een initiatief van café Sabor aan de Markt 4 in Grave. Het duurt van 20 tot 21 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en de entree bedraagt tien euro. Na de voorstelling is er een 'meet and greet' met de artiesten in Sabor, op loopafstand van de kerk. Reserveren kan via info@manito.biz of 06-23259107.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties