Muziek

Smartlappenfestival Grave in aantocht

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Op de eerste zondag van juli kunnen liefhebbers van het levenslied weer hun hart ophalen in Grave. Op 7 juli vindt namelijk de 19e editie plaats van het smartlappenfestival op het Bekaf-terrein en het historische centrum van Grave. 

Het programma is rond. 32 koren komen optreden en ook de grote muzikale finale in de feesttent op Bekaf is iets om naar uit te kijken. De band Blow the Base uit Overasselt heeft de afgelopen jaren al laten zien dat ze zonder moeite het dak eraf blazen en binnen de kortste keren alle voetjes van de vloer krijgen. Ook dit jaar zijn ze weer van de partij. Nieuw is het optreden van feestzanger John Brouwer. Hij verzorgt jaarlijks veel optredens op grote festivals en feesten en heeft een neus voor de lekkerste meezingers en tranentrekkers.

De officiële opening van het festival door de burgemeester is om 12 uur in de feesttent, vanaf 130 uur treden de koren op door het gehele centrum en om 17 uur start de grote finale in de feesttent. De koren treden op bij 16 (horeca)locaties in de historische binnenstad. De optredens per koor duren telkens een half uur en de koren wisselen na elk optreden van locatie.

Deze dag wordt de stichting ondersteund door zo’n 100 vrijwilligers. Helpende handen blijben echter welkom. Interesse? Stuur dan een berichtje naar pr@smartlappenfestivalgrave.nl.  Kijk voor meer info op  www.smartlappenfestivalgrave.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties