Muziek

Rowwen Hèze-frontman Jack Poels twee keer in De Pul

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

UDEN - Na ruim 35 jaar muziek maken, kwam Jack Poels eerder dit jaar met zijn allereerste soloalbum en tournee. Maar de coronacrisis gooide de tournee in de war. Aankomende zaterdag staat het gezicht van Rowwen Hèze alsnog in De Pul samen met Jan Hendriks (Doe Maar) en Bart Jan Baartmans met muziek van Poels’ soloalbum Blauwe Vear. (foto: Sergio Boutkan, Pixonstage)

Het soloalbum Blauwe Vear staat vol met nummers, waar de fans van het rustige werk van Rowwen Hèze dolenthousiast van zullen worden. De begeleiding is klein gehouden waardoor de poëtische teksten nog meer opgloeien en licht werpen op de soms duistere wegen van het leven. Limburgstalige ballades, die wijsheid ademen, kleurvelden schilderen en getuigen van oprechtheid.

Oorspronkelijk zou het concert van Jack Poels al een zitconcert zijn. Maar met de huidige coronamaatregelen zijn alle concerten in De Pul inmiddels zitconcerten. Hierdoor is het aantal plekken zeer beperkt. De eerste show van Jack Poels in De Pul was dan ook binnen no-time uitverkocht, waarna er een tweede (middag)voorstelling werd aangekondigd.

Voor de middagvoorstelling zijn op het moment van schrijven nog enkele zitplaatsen beschikbaar. Tickets zijn te koop via www.livepul.com. Daar vind je ook meer informatie over onze maatregelen ten tijde van deze coronacrisis. In De Pul kun je, volledig in lijn met de maatregelen om dit virus te bestrijden, genieten van livemuziek.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties