Muziek

Pap en Pudding brengen ode aan 150 jaar friet

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Zelf zijn ze dan wel van #teamfriet, “maar als er alleen maar patat is, dan doe da mar”. Het eerste frietje werd 150 jaar geleden in een puntzak geschept in Breda en dat is de afgelopen maanden al links en rechts breed uitgemeten in de media. Met carnaval in aantocht doet het feestduo Pap en Pudding daar nog een schepje bovenop. Hun nieuwe single heet ‘Frietzaken’ en zij eren hiermee 150 jaar friet, of frites, zo u wilt.

De single is een ouderwetse hoempaplaat zoals zij die het liefst horen met carnaval. De muziek komt van het lied Sjanson de confiture van de zingende tandarts Bert van Aalten, beter bekend als De Aal. Van Erp (Pudding) tekende voor de ludieke tekst en Van Rooij (Pap) voor de productie. De blazerspartijen werden -uiteraard- weer ingespeeld door de Peellaner hofkapel.

Het is waarschijnlijk niet het laatste wat we van het carnavalsduo gaan horen voor carnaval van 2020, maar daarover willen zij op dit moment verder nog niets kwijt. Ze vinden het in ieder geval belangrijk om voor 11-11 even van zich te laten horen. Het nummer is vanaf vandaag via de bekende portals te beluisteren.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties