Muziek

Nieuwe line-up Muze Misse Festival 2021

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS - Het verplaatsen van het Osse festival Muze Misse van het eerste weekend van juli naar het laatste weekend van augustus heeft tot gevolg dat er wijzigingen zijn in de line-up. Danny Vera (foto) heeft Muze Misse op de agenda, hij staat zaterdag 28 augustus met zijn band op de bühne. Die dag staan ook Mell & Vintage Future, The Pilgrims en Mick Stender in het Jan Cunenpark. Ook Di-Rect, My Baby en Maan slaan Muze Misse niet over, ze staan zondag 29 augustus op het podium, net als Kraak & Smaak, Samantha Steenwijk en Lauwtje. (foto: Sergio Boutkan, Pixonstage)

De line-up wordt nog aangevuld, laat de festivalorganisatie weten. "Zodra we meer bekend kunnen maken hoor je dat via onze website muzemisse.nl en onze social media. Wij begrijpen dat er veel vragen zijn over reeds gekochte tickets. Vanwege de verschuivingen in de line-up hebben wij gekozen voor onderstaande werkwijze.
Weekendkaarten blijven het hele nieuwe weekend geldig, je krijgt na het scannen van je ticket een weekendpolsbandje."

Alle reeds verkochte dagkaarten zijn geldig voor 1 dag naar keuze. Kom je bijvoorbeeld zaterdag 28 augustus, dan krijg je een polsbandje voor de zaterdag en kun je zondag niet naar binnen. Wil je liever zondag naar het festival, dan kom je die dag en krijg je een polsbandje dat alleen op zondag toegang geeft tot het festivalterrein. Je kunt bijvoorbeeld dus met een ticket voor zaterdag 3 juli op zondag 29 augustus naar het festival. Zoals eerder bekend gemaakt zijn de dagtickets van 2020 geldig voor het volledige festivalweekend, je krijgt na het scannen van uw ticket een weekendpolsbandje.

Kijk voor meer informatie op de ticketpagina: www.muzemisse.nl/tickets.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties