Muziek

Muziek: Pussycat Dolls geven concert in Amsterdam

Door De redactie
Op maandag 9 februari 2009 geven de Pussycat Dolls een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande zaterdag 15 november om 10.00 uur.

Met hun hit ‘Don’t Cha’ (met Busta Rhymes), afkomstig van het debuutalbum ‘PCD’ beleven de Pussycat Dolls in 2005 hun wereldwijde doorbraak. Vanaf dat moment is de groep een groot succes en scoren ze hits als ‘Beep’ (met will.i.am), ‘I Don’t Need A Man’ en ‘Buttons’ (met Snoop Dogg). De sexy pin-up kleding die de meiden dragen vormt samen met hun dans het handelsmerk van de Pussycat Dolls.

De Amerikaanse meidengroep Pussycat Dolls wordt in 1995 opgericht door choreograaf Robin Antin, oorspronkelijk als burleske revuegroep met optredens in The Viper Room in Los Angeles. Onder andere Carmen Electra en Christina Aguilera maakten in de vroege jaren deel uit van de Pussycat Dolls. Wereldwijd succes kwam in 2003, toen de burleske groep een echte popgroep werd. De samenstelling van de Pussycat Dolls is sinds de oprichting in 1995 regelmatig gewijzigd. De huidige leden zijn Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Jessica Sutta, Melody Thornton en leadzangeres Nicole Scherzinger.

Het tweede album van de Pussycat Dolls ‘Doll Domination’ is onlangs verschenen. Grote namen als Dr. Dre, Timbaland en Eminem hebben hun medewerking verleend aan dit album.

De Pussycat Dolls gaven in 2006 nog een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall.

PUSSYCAT DOLLS & SPECIAL GUEST
Maandag 9 februari 2009
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: € 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur via www.livenation.nl/pussycatdolls en 0900-3001250 (45 ct.p.m)

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties