Muziek

Muziek: P!nk komt eind volgend jaar terug voor extra concert

Door De redactie
Er staan nog twee shows voor de deur in het voorjaar van 2009 maar nu al heeft P!nk aangekondigd een extra concert te geven in Ahoy Rotterdam op 5 december 2009. De kaartverkoop voor dit extra concert begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur. Voor het concert op 1 maart zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar, het concert op 28 februari is inmiddels uitverkocht.

P!nk is begonnen aan haar nieuwe Europese tour naar aanleiding van het nieuwe album Funhouse dat sinds oktober in Nederland verkrijgbaar is. De eerste single ‘So What’ behaalde meteen de Nr. 1 positie in onder andere de UK, Duitsland, Nieuw-Zeeland en De Verenigde Staten. En ook de nieuwe single 'Sober' is inmiddels op de playlists van de grote popzenders in Nederland te horen.

 

Funhouse is alweer het vijfde album van de Amerikaanse zangeres, de follow-up op haar zeer succesvolle I’m Not Dead-album dat in 2006 uitkwam. P!nk verkocht in totaal meer dan 22 miljoen albums sinds haar debuut in 2000. In 2006 gaf P!nk nog vier shows in Nederland, vorig jaar was ze te zien tijdens het Beatstad festival in Den Haag.

Aanstaande donderdag 11 december om 17.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen dan tot vrijdag 12 december 17.00 uur, dus v

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties