Muziek

Muziek & BBQ op ’t Plein met Langenboomse band Desolation

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MILL/LANGENBOOM - Kasteel Tongelaar heeft deze zomer weer drie intieme BBQ-feestjes op het programma staan. Met een mooie line-up van live muziek kun je gezellig komen borrelen en muziek luisteren of een tafeltje reserveren onder de oude beuk. 

In de line-up dit jaar zien we oude bekenden en vertrouwde namen. Zo trapt Desolation uit Langenboom af op 7 juli. In augustus spelen Harry Hendriks en Rob Meulepas van Two Stools en 1 september zijn The Feliciano’s weer op het kasteel.

Desolation
Het Langenboomse bandje van Toon van Lith en kompanen speelt zondag 7 juli. Desolation speelt muziek uit de jaren ’60 , ’70 en '80 in akoestische vorm. In hun repertoire komen de Stones voorbij, maar ook The Beatles, Bruce Springsteen en The Cats. Desolation is oorspronkelijk als beatgroep opgericht eind 1966 en is een van de oudste nog actieve bands van Nederland. Desolation speelt voor de derde keer op Muziek & BBQ op ’t Plein en bestaat uit Toon (zang, gitaar, ukelele en mondharmonica), Willy (zang en gitaar en 12-snarige gitaar) en Tonny (bas en zang).

Reserveren
Muziek en BBQ op het plein is van 19 tot 23 uur. Voor meer info of het reserveren van een tafeltje: info@smaakmakersmill.nl. Kosten voor de BBQ zijn 25 euro per persoon. Als je alleen wil borrelen en muziek luisteren, ben je ook van harte welkom. Bij slecht weer gaat het programma gewoon in het kasteel door. Kasteel Tongelaar ligt aan de Tongelaar 12 in Mill. Meer info: www.kasteeltongelaar.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties