Muziek

Mumford and Sons-tribute in De Pul

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

UDEN - De Hillbilly Moonshiners staan zaterdag 1 februari in De Pul met een show met de muziek van Mumford and Sons. Hillbilly Moonshiners brachten al eens eerder een eerbetoon aan een van ’s werelds grootste bands van dit moment.

De energieke Britse folkband Mumford and Sons scoorde wereldhits als ‘I Will Wait’, ‘Lover of the Light’ en natuurlijk ‘Little Lion Man’. The Hillbilly Moonshiners komen met hun tribute dichtbij de zo geroemde sound van de band. De afgelopen jaren groeiden The Hillbilly Moonshiners in rap tempo uit tot een band voor de grote festivals en popclubs. Zo tourden de muzikanten door heel Europa, en waren zij onder meer te zien op festivals als Sziget (Budapest, Hongarije) en in de Megatent van de Zwarte Cross.

Verwacht zaterdag in De Pul alle hits van Mumford and Sons’ albums ‘Sigh No More’, ‘Babel’, ‘Wilder Minds’ en het nieuwe album ‘Delta’, afgewisseld met covermateriaal dat Mumford and Sons zelf ook live ten gehore brengt. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.livepul.com. Via deze website vind je ook meer informatie over het evenement.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties