Muziek

Win kaarten via Arena

Mega Piraten Festijn verwacht 6.000 bezoekers in Nijmegen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

NIJMEGEN – De laatste kaarten voor het Mega Piraten Festijn, dat op zaterdag 24 maart plaatsvindt in het Goffertpark in Nijmegen, gaan in de voorverkoop. “We verwachten zo’n zesduizend mensen”, vertelt een tevreden Leon Lukassen van Lukassen Produkties uit Nijmegen, een van de partijen achter het Mega Piraten Festijn.

“Het gaat aanzienlijk harder dan de vorige keer. De reacties op de vorige editie waren heel goed. Alleen zaten we toen tegelijk met het Halfvasten. De erkende feestvierders zitten vaak bij een carnavalsvereniging en die hadden dus al wat anders. Daarom zijn we dit jaar wat later gaan zitten. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen, zo merken we aan de voorverkoop. Natuurlijk werkt het koude weer qua beleving niet echt mee, maar mocht het nodig zijn dan zorgen we voor een verwarmde tent.”

Het wordt het vijftiende seizoen voor het Mega Piraten Festijn. De festivalkaravaan heeft elk jaar meerdere haltes in Nederland. “Via de mail en Facebook kregen we zo’n twee jaar geleden verschillende verzoeken binnen om naar Nijmegen te komen”, vertelt Eddie Mensink, de organisator van het MPF. “Het hielp natuurlijk dat Lukassen Produkties, één van de partijen binnen het MPF, ook gevestigd is in Nijmegen. Dat was dus snel geregeld. En in het Goffertpark nog wel, daar waar alle groten der aarde hebben gestaan. En het pakte gelukkig goed uit! We staan overal voor open. Als er iemand zich bij ons meldt met een locatie, daarvoor hebben we wel minimaal vier hectare grond en een vrije dag op de agenda nodig, dan gaan we altijd even op onderzoek uit. Zo is het dus ook met Nijmegen begonnen.”

Programma
Jan Smit, Gerard Joling, Stef Ekkel, René Karst, Ronnie Ruysdael, Vinzzent, De Alpenzusjes, Corry Konings, John West, Lange Frans, Jannes, Ancora, Belinda Kinnaer, Otto Lagerfett, Snollebollekes (foto), Jeffrey Heesen, Sieneke, Django Wagner, Peter Beense, Koos Alberts, Lesley Williams, Helemaal Hollands en Knipping & Knipping.

Voorverkoop
Kaarten à 25 euro, exclusief reserveringskosten, zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Cafetaria de Vink in Ooij; Café Anneke in Wijchen; Foto Plus Bruna Teunissen in Nijmegen en bij alle vestigingen van Primera. Daarnaast kunt u ook kaarten reserveren via www.megapiratenfestijn.nl.

Het terrein is geopend vanaf 18 uur. Het officiële programma duurt van 18.30 tot 24 uur. Zie verder www.megapiratenfestijn.nl

Win kaarten
In samenwerking met de organisatie van het evenement geeft Arenalokaal vijf keer twee tickets weg voor het Megapiratenfestijn. Wil jij kans maken op twee tickets? Stuur dan een mail met als onderwerp ‘Megapiratenfestijn’ naar lezersactie@arenalokaal.nl. Vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties