Muziek

Met onder anderen Gerard Joling, Frans Bauer, Tino Martin en Ronnie Ruysdael

Mega Piraten Festijn Nijmegen bijna uitverkocht

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

NIJMEGEN – De kaarten voor het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 13 april plaatsvindt in het Goffertpark in Nijmegen zijn bijna uitverkocht. Op dit moment zijn er nog zo’n duizend kaarten beschikbaar. “En dan durven wij er wel van uit te gaan dat we op die zaterdag uitverkocht zijn”, stelt organisator Eddie Mensink. “Ik raad dus aan om er snel bij te zijn.”

Vele toppers uit de Nederlandstalige muziekwereld zijn weer van de partij. Van Frans Bauer tot Sieneke, van Gerard Joling (foto) tot Mooi Wark en van Tino Martin tot Ronnie Ruysdael. De presentatie is als vanouds in handen van Willie Oosterhuis. Eddie en zijn team spelen graag in op chauvinistische gevoelens. Vandaar dat ook een aantal artiesten uit Nijmegen is toegevoegd aan het programma. Sieneke en Ronnie Ruysdael bijvoorbeeld, maar ook de Gebroeders Knipping. Het wordt het zestiende seizoen voor het Mega Piraten Festijn. De festivalkaravaan heeft elk jaar meerdere haltes in Nederland.

Programma
Gerard Joling, Frans Bauer, Tino Martin, Kafke, Ronnie Ruysdael, Lawineboys, Mart Hoogkamer, Sieneke, Henk Bernard, Stef Ekkel, René Karst, D!kdakkers, Henk Dissel, Lytse Hille, Duo Abe, Jan Keizer & Anny Schilder, Otto Lagerfett, Belinda Kinnaer, Mooi Wark, Gebroeders Knipping, Marga Bult, Ancora en John de Bever. De formatie Summerland begeleidt enkele artiesten live. De presentatie is in handen van Willie Oosterhuis.
Het terrein is geopend vanaf 18.30 uur. Het officiële programma duurt tot 00 uur. Zie verder www.megapiratenfestijn.nl

Voorverkoop
Kaarten zijn te koop via www.megapiratenfestijn.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties