Muziek

Maan keert terug op Muze Misse Oss

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Vier jaar geleden stond Maan voor het eerst op Muze Misse in Oss. Toen als kersverse winnaar van The Voice of Holland. Sindsdien domineerde ze de Nederlandse hitlijsten met liedjes als Ze huilt maar ze lach, Zo kan het dus ook en Hij is van mij. Zondag 5 juli keert ze terug in het Jan Cunenpark voor de veertiende editie van het muziekfestival.

Muze Misse heeft een mooi affiche. Naast Maan kunnen de festivalbezoekers genieten van Frank Boeijen, Kraak & Smaak, Tim Akkerman & The Ivy League, Samantha Steenwijk, The Pilgrims, Stefan & Sean, Barrelhouse en The Spunyboys. Met deze artiesten komt iedereen aan z'n trekken. In het sfeervolle Jan Cunenpark staan zondag 5 juli twee podia.

Kaarten
Tickets voor Muze Misse zijn te krijgen via www.muzemisse.nl, Ticketmaster, Primera en in Oss bij CD Kiosk en Guitar Factory. Naast de reguliere tickets à 27,50 euro introduceert de organisatie het tienerticket. Jongeren van 13 tot en met 17 jaar betalen 12,50 euro. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er het vertrouwde kinderticket voor 2,50 euro. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties