Velp

Start concerten winterperiode Kunst in het Kerkje

Klassieke muziek door trio Stobos-Bercken-End in Kunstkerkje Velp

Door Frank van Dorst van Kunst in het Kerkje

VELP - Op zondagmiddag 27 oktober treedt het trio Stobos-Bercken-End op in het Kunstkerkje in Velp. Dit trio hoort zeker tot de top tien van de beste Nederlandse trio’s klassieke muziek. Een uniek concert voor het Kerkje. Met zang, piano en fluit brengen zij een programma van opera-aria’s tot romantische sonates. Het programma begint om 14.30 uur. Hiermee start weer een programma van drie concerten voor dit najaar in de prachtige entourage van het oude Romaans kerkje. Kaarten voor het concert à 16 euro zijn te reserveren tot zaterdag 26 oktober 23.59 uur via www.kunstinhetkerkje.nl.  

Het concert met Karin Strobos, zang, Daria van den Bercken op piano en Filicia van den End op fluit brengt grote diversiteit in repertoire en bezetting. Van opera-aria’s tot romantische sonates, van Rossini tot nieuw werk speciaal voor dit trio gecomponeerd. Componisten zoals Gabriël Fauré, Manuel de Falla en Jules Massenet komen deze middag in het Kunstkerkje voorbij. Het trio praat de programma’s graag aan elkaar.

Alhoewel de leden van dit gezelschap alle drie een drukke en bruisende solo-carrière hebben kunnen ze het niet laten om als trio concerten te blijven geven! Een gouden combinatie, zo bleek na een tour in alle grote zalen van Nederland in de serie ‘Het Debuut’, waarna zij als bekroning de Debuut Publieksprijs wonnen. Zij treden als trio ook regelmatig buiten Nederland op in onder andere Jordanië en Syrië, op uitnodiging van de Jordanian-Dutch Friendship Association.

Voor meer informatie over het concert- en expositieprogramma van stichting Kunst in het Kerkje, kijk op www.kunstinhetkerkje.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties