Velp

Prachtig nieuw programma 2019 vol exposities en concerten

Ierse folk met Shane McGowan en David Munnelly in Kunstkerkje Velp

Door Frank van Dorst van Kunst in het Kerkje

VELP - Op zondag 27 januari start stichting Kunst in het Kerkje het jaar 2019 met een prachtig nieuw programma vol exposities en concerten in het Kunstkerkje in Velp bij Grave. Het programma begint met een concert Ierse folk van het duo Shane McGowan en David Munnelly. Na een korte rustperiode deze winter in verband met renovatiewerkzaamheden aan het zeer oude en sfeervolle kerkje, is er dit jaar weer bijna ieder weekend wat te doen. Kaarten voor het concert van zondag 27 januari à 16 euro zijn te reserveren tot zaterdag 26 januari 23.59 uur via de www.kunstinhetkerkje.nl. 

Gitarist Shane McGowan (nee, niet die van The Pogues) en accordeonspeler David Munnelly brengen een mix van traditionele Ierse muziek, opgefrist met nieuwe composities. Jarenlang hebben ze samen in de David Munnelly Band gespeeld. De virtuoze accordeonist David Munnely, hij toerde met onder andere The Chieftains, vond in gitarist Shane McGowan een evenzo virtuoos en inventief partner. Een origineel live fenomeen, met hier en daar een knipoog naar hedendaagse muziek, waarbij je op het puntje van je stoel zit. Een programma met jigs en reels, maar er zijn ook invloeden van Django Reinhardt, een musettewals of een klassiek deuntje en zelfs tangoriffjes te horen. Dit duo weet je te betoveren.

Nieuw programma voor de eerste helft van 2019
In een folder en op de website is het nieuwe programma van Kunst in het Kerkje weergegeven. Maar liefst zes expositie en drie concerten met een grote variatie aan kunstvormen staat er op het programma voor de eerste helft van dit jaar.
Voor meer informatie over het concert- en expositieprogramma van stichting Kunst in het Kerkje, kijk op www.kunstinhetkerkje.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties