Muziek

D'n Bulldog is uit het hok

'Hè hè, eindelijk kan het weer'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - "Hè hè, eindelijk kan het weer", zegt Tonny Hendriks, bassist en medeoprichter van de band Bulldog-Lt uit Langenboom. De formatie met muzikanten uit Escharen, Langenboom en Schaijk had onlangs het eerste optreden sinds lange tijd bij Rock in Gassel en staat te popelen om weer vaker live voor publiek te gaan spelen.

"We hebben in de coronaperiode niet stilgezeten", gaat Tonny verder. "Toen het slechts met twee personen mocht heb ik met drummer Lex van der Flier elke week aan het repertoire gewerkt in mijn oefenruimte, terwijl Willy Daamen (zang en gitaar, red.) met leadgitarist Hein van der Kamp in Willy's repetitieruimte de nummers vervolmaakten."

Intussen is ook zangeres Debbie bij de band betrokken. Hendriks: "We hebben ons repertoire daardoor behoorlijk kunnen uitbreiden. Onze setlist bevat nu nummers van onder andere ZZ Top, Jimi Hendrix, Thin Lizzy, U2, Queen, AC/DC, The Rolling Stones en Iron Maiden. Het is nu zaak om optredens te genereren. Gelukkig zijn de eerste contacten alweer gelegd, in november of december (exacte datum wordt nog bekendgemaakt, red.) spelen we in Het Lagerhuis in Mill en in 2022 staat ook een optreden bij café Royal in Mill op de planning. Daarnaast hebben we voor volgend jaar al enkele privé-optredens staan. Het gaat dus weer de goede kant op."

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties