Muziek

Harmonie Stad Grave: afscheidsconcert dirigent Paul Souren

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - In de theaterzaal van Catharinahof vindt zaterdag 24 maart een optreden plaats van Harmonie Stad Grave. Het betreft het afscheidsconcert van dirigent Paul Souren.

Paul Souren. (foto: Dennis Vloedmans)

Souren was ruim 14 jaar als dirigent verbonden aan Harmonie Stad Grave. De zeer ambitieuze dirigent verzorgde met zijn muzikanten vele gratis toegankelijke concert in Grave maar ook daarbuiten. Denk aan nieuwjaarsconcerten, pinksterconcerten, klapstoelconcerten en uitwisselingsconcerten. Kroon op het werk waren de concerten met de muziek van Harry Bannink die werden opgevoerd ter gelegenheid van de opening van Catharinahof in Grave, de plek waar de Harmonie onderdak vond. Zijn enorme inzicht, ervaring en kennis droeg in belangrijke mate bij aan het niveau van het groot orkest. Tussendoor verzorgde Paul ook de directie van de jeugdmuzikanten en organiseerde hij prachtige taptoe-uitvoeringen.

Paul Souren wil het graag wat rustiger aan gaan doen en neemt daarom afscheid van de Harmonievereniging en haar muzikanten. Dit afscheid kan natuurlijk niet zonder de opvoering van een mooi afscheidsconcert, op zaterdag 24 maart van 20 tot 21 uur in de grote zaal van Catharinahof. Na het concert is er in het restaurant gelegenheid om Paul Souren de hand te drukken tijdens de receptie.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties