Muziek

Zondagmiddagconcerten

Drie nieuwe concerten Kunst in het Kerkje

Door Frank van Dorst van Kunst in het Kerkje

In de komende maanden staan weer drie nieuwe concerten op het programma van Kunst in het Kerkje. Van geïmproviseerde muziek tot klassiek. Gevarieerd en passend in de prachtig entourage en bij de akoestiek van dit klein Romaans kerkje in Velp bij Grave. Noteer de data: 28 oktober, 25 november en 16 december. Alle drie op zondagmidagen, aanvang 14.30 uur. Kaarten zijn ter reserveren via de site www.kunstinhetkerkje.nl.

Het Trio Massot, Florizoone en Horbaczewski

TRIO MASSOT, FLORIZOONE & HORBACZEWSKI
Zondag 28 oktober 2018 – aanvang 14.30 uur
Accordeonist Tuur Florizoone keert terug in het kerkje met Marine Horboczewski op cello en Michel Massot op tuba, euphonium en trombone. Een bijzonder samengaan van muziekinstrumenten geeft ook bijzonder muziek: eigen geïmproviseerde jazz.

JP DEN TEX EN YVONNE EBBERS met het programma ‘Wolf’
Zondag 25 november 2018 – aanvang 14.30 uur
JP den Tex is als de wijn, die met het klimmen der jaren alleen maar beter wordt. JP’s muzikale partner in dit sfeervolle Americana liedjesprogramma ‘Wolf’ is de Nijmeegse gitariste/mandolinespeelster Yvonne Ebbers.

OLGA VOCAAL ENSEMBLE
Zondag 16 december 2018 - 14.30 uur
Olga Vocal Ensemble is een Nederlands ensemble, in 2012 opgericht aan het Utrechts Conservatorium. Maar met zangers uit Nederland, IJsland, Engeland en Rusland en met muziek uit alle windstreken, een gezelschap met internationale allure.

Voor meer informatie over het concert- en expositieprogramma van stichting Kunst in het Kerkje, kijk op www.kunstinhetkerkje.nl.  

JP den Tex en Yvonne Ebbers

Vocaal Ensemble Olga

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties