Muziek

De Pul opent haar deuren met gratis concert en mooie aankondigingen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

UDEN - De Pul opent zaterdag 5 juni haar deuren voor het publiek met een gratis concert én een boel mooie aankondingen. Zo komen Navarone (foto), Rowwen Hèze en LAKSHMI de aankomende tijd naar Uden. (foto: Bibian Bingen)

Toen Mark Rutte en Hugo de Jonge aankondigden dat poppodia de deuren weer voorzichtig mochten openen, besloot De Pul om de toegangsprijs voor de eerst geplande show te laten vervallen. Via www.livepul.com zijn gratis tickets te verkrijgen voor de talentenavond Impuls met deba nds Prima Potlood & Third Half.
Daarnaast kondigde De Pul een aantal mooie namen aan voor het aankomende seizoen. Zo komt zangeres LAKSHMI op vrijdag 25 juni naar De Pul. Dit concert is al volledig uitverkocht. Ook kondigde de Nijmeegse band Navarone, die in 2019 hun meest succesvolle jaar beleefde met een finaleplaats in The Voice of Holland en twee volledig uitverkochte clubtours, aan dat zij in december hun nieuwste tournee afsluiten in Uden.

Rowwen Hèze 
Ook de Limburgse band Rowwen Hèze staat binnenkort in De Pul. Op donderdag 30 september staan zij met hun tournee ‘Onderaan Beginne’ in een van de oudste poppodia van Nederland. Onderaan Beginne is weten waar je vandaan komt en een aansporing wellicht om je naar boven te werken. Meer nog dan een optimistische kreet is dit al 35 jaar het motto van Rowwen Hèze. Met opgestroopte mouwen, voeten op de grond en spuug in de handen, je een weg naar boven werken. Een zeer toepasselijke titel, na het afgelopen coronajaar.

Benieuwd naar het volledige programma van De Pul? Kijk dan op www.livepul.com

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties