Muziek

Bijzondere muzikale première in Catharinahof Grave

Door Freddy Klooté

GRAVE - Op zondag 4 november spelen twee bekende Graafse orkesten in één programma in Catharinahof. Seniorenorkest De Havenmuzikanten en amusementsorkest De Mertbloazers verzorgen voor het eerst samen een gezellige muzikale middag.

De Mertbloazers.

Voor de havenmuzikanten is het een thuiswedstrijd. Zij oefenen immers elke dinsdagavond in het restaurant van Catharinahof, onder leiding van een enthousiaste Kees Clarijs. Bewoners van Catharinahof en vaste bezoekers hebben elke dinsdagavond in hun agenda onderstreept. Een vast puntje van Graafse gezelligheid en mooie Egerländer muziek, afgewisseld met gouwe ouwe melodieën.
De Mertbloazers zijn het synoniem van vrolijkheid, gecombineerd met professionele muziek. Bestaan inmiddels al 104 jaar. Bekend van alle activiteiten met carnaval en andere feesten. Met muzikale alleskunner Ermerd van der Burgt als dirigent. Zij brengen een variatie aan muziekstijlen. Van big bandmuziek tot echte Graafse evergreens.
Muzikale verwennerij op zondagmiddag 4 november vanaf 15 uur in de theaterzaal van Catharinahof. De zaal is open vanaf 14.30 uur. Niet om een kaartje te kopen, want de entree is gratis.

 

De Havenmuzikanten.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties