Theater

Mamma Mia! zoekt jonge recensenten uit Noord-Brabant

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

UTRECHT - Middelbare scholieren die altijd al de wens hebben gehad om een theatervoorstelling te recenseren, krijgen hiervoor nu de kans. Het productieteam van Mamma Mia! is namelijk op zoek naar leerlingen uit Noord-Brabant die een theaterrecensie willen (leren) schrijven. De muzikale theatershow bestaat deze maand één jaar en nog steeds trekt de productie volle zalen. Dit wordt gevierd door middelbare scholieren uit heel het land de kans te bieden om de voorstelling te komen recenseren. Bij de uitvoering van zondagmiddag 27 oktober maken twaalf recensenten in spe, eentje uit elke provincie, deel uit van het publiek in het Beatrix Theater in Utrecht.

De op motivatie geselecteerde middelbare scholieren worden niet in het diepe gegooid. Per provincie wordt één deelnemer uitgekozen. Zij krijgen allemaal voorafgaande aan de voorstelling een workshop recenseren van recensent Arno Gelder, die al vele jaren voor het Algemeen Dagblad voorstellingen verslaat. Hij zal hen de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Meedoen?
Scholieren uit het middelbaar onderwijs die zich willen inschrijven om Mamma Mia! te recenseren op zondag 27 oktober kunnen zich nog tot en met 16 oktober aanmelden via marco@royalpromotions.nl. De workshop start om 11 uur, de voorstelling begint om 12 uur. Per provincie wordt één scholier gekozen die met begeleider wordt uitgenodigd voor de workshop en de voorstelling.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties