Kunst & Cultuur

Week van de Poëzie

Laat je verrassen door een blind date of doe mee met gedichtenwedstrijd

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Van 28 januari tot en met 3 februari vieren we de Week van de Poëzie. Het thema is dit jaar ‘samen’. "Gedichten voeden en inspireren ons en brengen samen. Zeker in deze tijd waarin we worden teruggeworpen op onszelf, zoeken we naar de kracht van samen. Poëzie kan hierbij een krachtig middel zijn. Wil je eens kennismaken met poëzie? Schrijf je dan in voor een blind date. Kun jij juist goed woorden vinden voor je gevoel? En ben je bereid deze woorden te delen? Doe dan mee aan de gedichtenwedstrijd van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken (NOBB)."

"Voor wie eens kennis wil maken met poëzie, organiseren we een blind date. Stuur een mailtje naar jouw bibliotheek (www.nobb.nl) en wij zorgen dat er een leuke dichtbundel voor je klaarligt. Wie weet klikt het en smaakt het naar meer."

Gedichtenwedstrijd
Ben jij of ken jij een ware woordkunstenaar? "Doe dan nu mee met onze gedichtenwedstrijd. Het thema is ‘samen’. Stuur je gedicht voor 11 februari naar uld@nobb.nl en wie weet zie je jouw gedicht terug als poster in de bibliotheek. De 5 mooiste gedichten krijgen van ons een podium. Het allermooiste gedicht wordt beloond met een boekenbon."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties