Theater

Herfstvakantie: Theaterspoor in Uden

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

UDEN - Theaterspoor organiseert in de herfstvakantie een speciaal programma in vestzaktheater Naat Piek en het Mondriaanhuis in Uden. 

Op vrijdag 29 oktober is er weer een Culturele Instuif in het Mondriaanhuis. Luisteren naar leuke liedjes van Jeroen Schippers, speuren in de bieb en knutselen bij Kunst&Co. Een lekker actief programma. Zondag 31 oktober sluit Theaterspoor af met de prachtige 6+ voorstelling ‘Oma, mag ik mijn pop terug?’ Over Fien en haar vergeetachtige oma.

Theaterspoor begint op woensdag 27 oktober met de spiksplinternieuwe voorstelling van Tg Winterberg: De Stille Kletsmajoor. Het succesvolle duo Marlyn Coetsier en Mark Haayema brengt een beeldende en muzikale voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar, in een vindingrijke wereld die letterlijk is opgebouwd uit letters en woorden. De voorstelling is geïnspireerd op het prentenboek ‘Het land van de grote woordfabriek’ van Agnès de Lestrade en Valeria Docampo.
Flo woont in een land waar bijna niet gesproken wordt. De mensen zijn er zuinig op hun woorden, want die kosten handenvol geld. In dit land moet je woorden kopen in een woordenwinkel en héél voorzichtig inslikken. Pas dan kun je ze proeven en uitspreken.
Heel soms dwarrelen er in het land woorden door de lucht, die zijn ontsnapt uit de pijp van de grote woordfabriek. Flo heeft er met zijn netje al drie gevangen. Hij is op zoek naar liefdevolle woorden, voor een heel bijzonder iemand. Zij is… alle mooie woorden van de wereld! Maar díe woorden kan hij niet betalen; ze kosten een vermogen.

Meer informatie over deze voorstelling en kaartverkoop is te vinden op www.theaterspoor.nl. Daar staat ook een trailer en een interview met Marlyn Coetsier.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties