Kunst & Cultuur

Ga online in gesprek met een levend boek

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Hoe is het om in de gevangenis te zitten? En wat als je als jong kind een hersenbeschadiging oploopt? De Noord Oost Brabantse Bibliotheken houden dinsdag 13 en donderdag 15 april een online Mensenbieb. Hierbij mogen bezoekers via Zoom één op één in gesprek met een persoon met een bijzonder verhaal. Doel is het wegnemen van vooroordelen.

De deelnemers van de Mensenbieb zijn mensen die je normaal niet zo snel spreekt. Zo doen aan deze Mensenbieb bijvoorbeeld een eenzame jongere, een vluchteling, een transman (transgender), een blinde en een oud-gevangene mee. Door met hen te praten, kijk je anders tegen hun situatie aan.

De Mensenbieb op dinsdag 13 april is van 10 tot 12 uur. Op donderdag 15 april is het van 19.30 tot 21.30 uur. Een gesprek met een levend boek duurt twintig minuten. Je mag je voor zoveel gesprekken inschrijven als je wil. Deelname is gratis. Alle informatie over deze Mensenbieb en hoe aanmelden gaat, is te vinden op onze website www.nobb.nl

De Mensenbieb is een samenwerking tussen de Noord Oost Brabantse Bibliotheken, de landelijke Mensenbieb en Europe Direct Eindhoven.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties