Exposities

Zondag 5 juli bij KunstationUden

Onthulling gezamenlijk kunstobject Uden-Landerd

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD/UDEN - Twaalf kunstenaars, zeven uit de gemeente Landerd (foto) en vijf uit de gemeente Uden, hebben de afgelopen maanden een gezamenlijk kunstwerk gemaakt. De creatie van de twaalf exposanten wordt zondag 5 juli om 15 uur onthuld in Galerie KunstationUden.

De kunstenaars zijn Truus Claassen (Uden), Georges de Groot (Zeeland), Stefanie van de Elzen (Zeeland), Toon Derks (Schaijk), Frans Geenen (Odiliapeel), Ine van Grinsven (Volkel), Rob van Doorn (Uden), Antoinette van der Velden (Zeeland), Sylvia Dekker (Volkel), Corrij Reijs (Schaijk), Marion van de Schans (Schaijk) en José Govers (Reek).

Gemeentehuis
"Op zaterdag 4 juli wordt de laatste hand gelegd aan het kunstwerk en zal het de definitieve vorm krijgen", vertelt Dolf de Mooy namens KunstationUden. "Wij hopen dat het gezamenlijke kunstwerk straks zal worden geëxposeerd in de hal van het gemeentehuis van Uden en/of Landerd."

Openingstijden
Het Landerds-Udense kunstwerk is ook op zaterdag 11 en zondag 12 juli nog te bezichtigen in KunstationUden. Openingstijden van de galerie aan de Prior van Milstraat 14 zijn van 13 tot 17 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties