Exposities

Van 7 t/m 22 september –Beelden en schilderijen

Nieuwe expositie Hans de Raad en Wil van Lamoen in Kunstkerkje Velp

Door Frank van Dorst van Kunst in het Kerkje

Vanaf zaterdag 7 september 2019 exposeren Hans de Raad en Wil van Lamoen in het Kunstkerkje in Velp bij Grave. De expositie blijft 3 weekenden lang tot zondag 22 september. Het Kunstkerkje is op alle zaterdagen en zondagen open van 11 tot 17 uur en gratis toegankelijk. Het Kunstkerkje vind je aan de Pastoor Loefsweg in Velp bij Grave.

Object van Hans de Raad

Hans de Raad
Hout is voor Hans de Raad het ideale materiaal om spontaan mee te werken. Op die manier zoekt De Raad een directe, eenvoudige en soms ook primitief aandoende vormgeving. Zijn werk is abstract, hij kan zichzelf verrassen en de kijker is vrij om er een eigen betekenis aan te geven.
Door de houtnerf te gebruiken en de verf er in lagen op te zetten geeft hij zijn werk structuur en een gelaagdheid. Het spelen met vormen blijft een inspirerende activiteit waarin De Raad telkens nieuwe ideeën kan vinden.

Wil van Lamoen
In haar atelier maakt Wil van Lamoen o.a. kleurrijke acryl/olieverf schilderijen op doek of paneel. Zij laat zich inspireren door de natuur of onderwerpen die haar raken. Daardoor is haar dynamisch werk, soms figuratief of ook wel abstract.Haar zelf ontdekte specialiteit is een collagetechniek waarin zij natuurlijke materialen zoals bladeren, zaden, papier verwerkt. Het basismateriaal is doek of paneel, ook wel glas of plexiglas, het ruimtelijk werk in de vorm van o.a. schalen. Lamoen laat zich inspireren door de natuur, directe omgeving of een actueel onderwerp dat haar raakt.
Tijdens een ontspannen weekend workshop geeft zij graag deze techniek door. Ook voor particulieren en bedrijven organiseert zij workshops. In haar atelier is een ruime voorraad te gebruiken materiaal aanwezig.

Meer informatie over onze exposities en concerten vind je op www.kunstinhetkerkje.nl.

Schilderij van Wil van Lamoen

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties