Exposities

Lekker en Leuk-evenement in Velp

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VELP - Op zaterdag 14 en zondag 15 december van 12 tot 17 uur houdt Art Partner in kasteelklooster Bronckhorst aan de Basilius van Bruggelaan 2 in Velp een evenement met verkoopexpositie rondom drie textielkunstenaars. Bovendien is er de opening van de tentoonstelling met olieverfschilderijen van Ton van de Laar, getiteld Impressions & Feelings. Entree is gratis.

Figuratief en organische vormen trekken hem aan. Hij beleeft zijn omgeving en maakt hiervan impressies als deze zijn gevoel raakt, waarbij muziek hem bij het schilderen in een soort van trans brengt. Eigen emotionele ervaringen met natuur, cultuur, muziek, dans, liefde, vrijheid en dood zijn de onderwerpen. Vaak dienen al dan niet zelfgemaakte en/of bewerkte foto’s als uitgangspunt om vormen en kleuren om eerdere ervaringen weer op te roepen. Het gevoel wordt met compositie, structuur en door spontaan werken versterkt.

Drie textielkunstenaressen tonen en verkopen hun draagbare kunstwerken. Hanneke Paumen haar sieraden worden vervaardigd uit goud, zilver en metaal, maar ook uit hout, papier of textiel. Kleur speelt een grote rol, dit zie je terug in al haar werk. De inspiratiebron is het leven zoals het zich voltrekt. Het één vloeit voort uit het ander!
Gerrie en Maria Bueters vervaardigen sinds jaar en dag hun eigen stoffen van kwalitatief hoogwaardige garens en materialen zoals kid mohair met zijde, étamine de laine en pongézijde. Van deze stoffen maken zij kleding en sjaals op basis van haar eigen ontwerpen. Bovendien bieden ze u ook een selectie van hun cols die als kraag maar tegelijkertijd als sieraad gedragen kunnen worden.

Franse sfeer
Om het evenement nog leuker te maken geven we aan het geheel een Frans tintje mee met Le Comptoir Français: Sébastien Mouas en Janneke van Esch laten je kennis maken met bekende en onbekende authentieke streekproducten, rechtstreeks uit Frankrijk.

Meer info: www.artpartner.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties