Kunst & Cultuur

Winnaars Arena-lezersactie Hans Klok and Friends

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

UDEN - Hans Klok geeft tussen zaterdag 21 en zondag 29 augustus een aantal spectaculaire shows in Uden. In het Bevrijdingspark verrijst een imposante theatertent. Het publiek ziet de magiër samen met zijn danseressen in topvorm. De redactie van Arenalokaal mocht tijdens een lezersactie drie keer twee kaartjes weggeven voor de middagvoorstelling op zaterdag 21 augustus om 15 uur.

Uit de vele tientallen inzendingen trok de redactie Marga Robben uit Zeeland, Karin van Pommeren uit Grave en Rob van den Berg uit Herpen als gelukkige winnaars van de tickets.

Alle illusies die Hans Klok wereldberoemd hebben gemaakt, komen voorbij tijdens de show in Uden. Samen met sensationele acrobatiek, vliegende motoren en onnavolgbare comedy zorgt de artiest voor ruim negentig minuten spektakel. Het is veel meer dan alleen een magische show; het is een belevenis. Foodtrucks, terrassen en muziek maken het compleet. Gasten zijn al vanaf anderhalf uur voor aanvang welkom. Om toegang te krijgen is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig coronatoegangsbewijs kan laten zien.

Tickets voor de shows van Hans Klok and Friends in Uden zijn verkrijgbaar via www.hansklokshow.nl/tickets

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties