Vrijdag 30 oktober: Grootste live bierproeverij van Brabant (+VIDEO)

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO – De noodgedwongen sluiting van cafés en restaurants in ons land betekent zonder meer een enorme klap voor de horecabranche. Tegelijkertijd brengt de coronacrisis bij sommige horecaondernemers ontzettend veel creativiteit en inventiviteit naar boven. Bijvoorbeeld bij de uitbaters van herberg D’n Brouwer in Zeeland, De Brabantse Hoeve in Volkel en Craft Brouwlokaal in Uden. De drie bourgondische biercafés slaan de handen ineen en organiseren gezamenlijk de grootste live bierproeverij van Brabant. Onder het motto ‘Hier motte bij zijn’ zullen honderden speciaalbierliefhebbers uit de wijde regio vrijdagavond 30 oktober vanaf 20 uur aan hun scherm gekluisterd zitten om live mee te genieten én te proeven tijdens dit bruisende bierspektakel.


Vrijdag 30 oktober nemen de bierliefhebbers Rob Neijts van D’n Brouwer, Hugo van Zutphen van De Brabantse Hoeve en Marcel Willemen van Craft Brouwlokaal je vanuit de oude brouwzaal van Bavaria mee voor een reis met een aantal heerlijke speciaalbieren. “Tussen de koperen ketels vertellen we over de smaken, biertypes en welk hapje er nou echt fantastisch bij combineert”, laat het drietal enthousiast weten. “Dus wil je jouw Untappd vullen en als vanouds het kroeggevoel ervaren vanuit huis? Nodig dan (maximaal 3) vrienden bij je thuis uit voor een avondje Brabantse gezelligheid. Gij bestelt een box, wij doen de rest!”

Bestel een box en proef mee
Bestel via www.hopenhapproeverij.nl de speciale bierbox en je kunt live meegenieten van de proeverij. Rob, Hugo en Marcel vertellen wat er in de box zit. “Vijf kwalitatieve speciaalbieren, een heul lekker kaasje, worstje en nootjes, een speciaalbierglas en een bierpairing-advies, zodat je nog meer hapjes klaar kunt zetten. En je krijgt natuurlijk toegang tot de livestream.”

Afhalen of thuisbezorgd
De boxen kosten 25 euro per stuk en zijn op woensdag 28 en donderdag 29 oktober tussen 14 en 20 uur af te halen bij Herberg D’n Brouwer aan de Kerkstraat 62 in Zeeland of bij De Brabantse Hoeve aan de Zeelandsedijk 29 in Volkel.
Wil je de box liever thuisbezorgd hebben (alleen mogelijk binnen een straal van 40 kilometer van Zeeland), dan betaal je 6,95 extra.

Kijk voor meer info op www.hopenhapproeverij.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties