Kunst & Cultuur

Surprise-vlooienmarkt in Olympic-evenementencentrum Wijchen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

WIJCHEN - In het Olympic-evenementencentrum in Wijchen wordt zondag 17 november van 10 tot 17 uur een grote surprise-vlooienmarkt gehouden. Het evenement vindt plaats in de beide hallen van het complex, waardoor er meer dan 200 kramen met koopwaar staan opgesteld. De vlooienmarkt staat geheel in het teken van de naderende decembermaand.

"We hebben de standhouders gevraagd om vooral leuke gebruikte cadeau-artikelen mee te nemen", laat de organisatie weten. "Er is een ruim aanbod van tweedehands speelgoed, platen, cd’s, huishoudelijke artikelen, klein meubilair, kleding, boeken, video’s, geluidsapparatuur, fietsen, kleding en gereedschappen. Je kunt dus je laatste surprisecadeautjes op deze markt scoren. Daarnaast zijn op deze vlooienmarkt genoeg decoratieve spulletjes te vinden om thuis een gezellige decembersfeer te creëren. Er worden ook speciale kerstartikelen aangeboden, zoals kunstkerstbomen, kerstballen, kerststallen, verlichting, kaarsen en serviezen."

De surprise-vlooienmarkt vindt plaats in het Olympic-evenementencentrum aan de Nieuweweg 203 in Wijchen. Entree bedraagt 4 euro. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang. Voor meer informatie: 0161-456291.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties