Kunst & Cultuur

Stichting Udense Musical presenteert: Musical Maashorst

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Na een jaar van veel onzekerheid en narigheid heeft de Stichting Udense Musical goed nieuws. Eind mei/begin juni 2022 wordt in Theater Markant namelijk een paar weken lang Musical Maashorst op de planken gebracht. De fusie tussen de gemeenten Landerd en Uden vormt de rode draad in deze productie.

De Udense musical van 2018.

"Het wordt een geweldig spektakel", zo laat Tineke van den Brandt weten namens de Stichting Udense Musical. "Nieuw is de actieve deelname van de gemeente Landerd. Samen met de gemeente Uden is zij mede-initiatiefnemer van deze productie."

Elke drie à vier jaar staat de musical garant voor een groot aantal uitverkochte voorstellingen in Theater Markant. "Publiek en pers zijn bij elke editie lovend over de kwaliteit. Daarnaast willen wij ons graag breed maatschappelijk profileren door de toegangsprijzen laag te houden, zodat veel mensen die normaal gesproken niet zo snel de weg naar het theater vinden, dat nu wel doen. Zo maken we de musical laagdrempelig en aantrekkelijk voor een breed publiek."
In de musical zullen 'Maashorstse' zaken worden belicht. "Doel is om De Maashorst te promoten en dat mensen er met elkaar over praten, het herkenbaar is en dat de musical verbindt."

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties