Kunst & Cultuur

Smaakvol ontspannen op Heerlijk Heesch 2019

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HEESCH - Op 25 en 26 mei is De Misse weer het toneel van een gezamenlijk evenement van ondernemers uit Heesch en nabije omgeving. Het grote succes van voorbije jaren heeft de organisatie van Heerlijk Heesch vleugels gegeven en zij heeft ook dit jaar weer alles in het werk gesteld om er eind mei een - gratis toegankelijk - feest van te maken met voor elk wat wils. (foto: Marlies Nederkoorn)

Heerlijk Heesch heeft dit jaar als thema ‘Smaakvol genieten’. Maak een culinaire ontdekkingsreis en geniet van de heerlijke gerechten die de gezamenlijke deelnemers voorschotelen. Voor gepaste muziek en entertainment wordt het hele weekend gezorgd. Wie weet leiden muziek en het extra lekkere drankje tot een dansje en het leggen van nieuwe contacten? Ook dat is namelijk Heerlijk Heesch: ontmoeten.

Betaalpas
Vanaf de komende editie van Heerlijk Heesch is er nieuwe en gemakkelijke betaalmogelijkheid voor de gasten. De Knip is een betaalpas waarop je een gewenst bedrag zet bij de kassa. Vervolgens kun je hiermee via een scanner contactloos betalen bij de restaurateurs en bars. Je kunt ook nog steeds kiezen voor munten.
Je kunt je saldo controleren op een saldochecker op het terrein en bij iedere betaling wordt direct getoond wat het resterende saldo is. Ook kun je met je mobiel de QR-code op je 'Knip' scannen om te bekijken hoeveel saldo er opstaat.
Als je naar huis gaat, vraagt de organisatie je het pasje weer in te leveren. Zo kan de Knip weer opnieuw worden gebruikt. Heb je na afloop van Heerlijk Heesch nog saldo over? Doneer je Knip dan bij de uitgang in de inlever-ton. Jouw resterende saldo wordt dan overgemaakt naar het goede doel, Matchis (Nederlands Centrum voor Stamceldonoren). Wil je liever je saldo terughebben? Geen probleem, je kunt dit terug laten storten op je bankrekening. Doe dit door na afloop van Heerlijk Heesch de QR-code op je Knip te scannen of ga hiervoor naar de website van Heerlijk Heesch. Je hebt hiervoor tot uiterlijk 15 juni de tijd.

Meer informatie is te vinden op www.heerlijkheesch.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties