Grave

Op zaterdag 24 en zondag 25 november

Sfeervol genieten tijdens de Winterfair in Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Traditiegetrouw wordt in historisch Grave op zaterdag 24 en zondag 25 november van 11 tot 17 uur een Winterfair gehouden als opmaat naar de feestdagen. Gastbrocanteurs uit het hele land zijn uitgenodigd om hun mooiste Franse boudoir, Zweeds en Engels antiek en kerstdecoraties te presenteren in de deelnemende woonwinkels.

De Winterfair in Grave is inmiddels een begrip, het is alweer de zesde editie. De winkels en brocanteurs bieden een keur aan kerst- en woondecoraties en een bijzondere collectie brocante en antiek. Hier kunt u alles vinden om van uw eigen huis een sfeervol kersthuis te maken. Er is volop inspiratie voor iedereen.

Natuurlijk worden bezoekers warm onthaald tijdens de fair. De winkels pakken allemaal groot uit op hun eigen manier. Voor de ondernemers in Grave is het een mooie gelegenheid om de klanten eens extra in de watten te leggen en dat speciale kerstgevoel mee te geven.
Varidootje in de Maasstraat biedt als extra een verrukkelijke High Tea, geserveerd in de sfeervolle Victoriaanse woonkamer, en heeft een keur aan leuke accessoires. Brocanterie de Verzameling (recent geopend) heeft veel oude kerstballen en curiosa, een winkel waar je nog heerlijk kan snuffelen. De Voorkamer is deels omgetoverd tot een Parijse Patisserie en heeft alles in haar assortiment voor een bijzonder interieur, oud en nieuw. Bij Gustav Interiors kunt u een kijkje nemen in het in Zweedse Stijl versierde huis en de Bed & Breakfast. De binnentuin is dit weekend het domein van een aantal brocanteurs. Daarnaast staan er gastbrocanteurs in het Theaterke tegenover Gustav Interiors en in een pand op de kop van de Rogstraat.

Historisch Grave
Het historisch centrum van Grave leent zich perfect voor een winterse fair. De monumentale panden, de pittoreske straatjes met kinderkopjes en de ligging aan de Maas nodigen uit voor een wandeling om zo te ontdekken wat Grave voor moois te bieden heeft. Op de dag zelf kunt u de borden van de brocanteroute volgen.

De Winterfair is op 24 en 25 november te bezoeken van 11 tot 17 uur in de Rogstraat en Maasstraat in het centrum van Grave. Organisatie is in handen van de woonwinkels Varidootje, Gustav Interiors, Brocanterie de Verzameling en De Voorkamer. De winkelroute is aangegeven met borden op lantaarnpalen en deelnemers zetten een bord bij het pand. Parkeren kan achter Het Arsenaal, op het oude Visioterrein en op bestaande plekken rondom Grave. Kijk voor meer info ook op www.facebook.com/WinterfairGrave/.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties