Landerd

Nog ruimte voor ondernemers en partijen om aan te haken

Programma Oerfestival De Maashorst krijgt vorm

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Het Oerfestival in De Maashorst, dat plaatsvindt van 18 tot en met 25 oktober, krijgt steeds meer vorm. Juist onder deze bijzondere omstandigheden zoekt de organisatie naar creatieve oplossingen om er in de herfstvakantie een mooi programma van te maken. Een programma barstenvol (st)oere en spannende buitenactiviteiten in en rondom De Maashorst.

Er zijn inmiddels diverse aanmeldingen binnen van ondernemers die mee willen doen. Alle activiteiten vinden plaats in de buitenlucht. Uiteraard met respect voor de natuur en voldoende ruimte om afstand te houden voor bezoekers. Dit jaar geen groot festivalterrein In Herperduin. Wél talloze beleefactiviteiten in de natuur of bij ondernemers en een aantal minifestivals.

Minifestivals
De minifestivals zijn geclusterde activiteiten van meerdere ondernemers en partijen op één locatie. Er zijn kidsactiviteiten, workshops en demonstraties, excursies, informatiestands, outdooractiviteiten en uiteraard lekker eten en drinken.
Er zijn dit jaar vier minifestivals:
* Natuurcentrum De Maashorst (zondag 18 oktober);
* Infopunt Keent (woensdag 21 oktober);
* Charmecamping Hartje Groen en de Boshut (vrijdag 23 oktober);
* Ontmoetingsplek De Nistel (zondag 25 oktober).

Meedoen?
Ondernemers en partijen die mee willen doen, kunnen zelf een passende activiteit organiseren of aanhaken bij een of meerdere minifestivals. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@oerfestivaldemaashorst.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties