Kunst & Cultuur

Leurse Jaarmarkt op 1 september: puur, lokaal en gezellig

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LEUR - Het landelijk gelegen Leur vormt op zondag 1 september voor de negende keer het decor voor de traditionele Leurse Jaarmarkt. Er staan weer veel deelnemers op deze lokale en gezellige markt. De Leurse Jaarmarkt is te bezoeken van 11 tot 17 uur. De activiteiten spreiden zich uit van restaurant De Leurse Hof aan de Van Balverenlaan/Leurseweg tot aan het Leurse kerkje, dat is geopend voor publiek. De toegangsprijs is 1,50. Kinderen tot 12 jaar hebben vrij entree. Parkeren is gratis.

Er zijn opnieuw leuke en interessante activiteiten. Het inmiddels traditionele 'broodje van ons allemaal' is uiteraard ook weer te verkrijgen. Een ultra-lokaal broodje hamburger met een Leurse Angus-hamburger, een broodje uit Bakhuis Leur, zoetzuur van De Hagert en huisgemaakte ketchup en mayonaise
van restaurant De Leurse Hof.

Daarnaast worden er weer veel streekproducten getoond en kunnen bezoekers kennis maken met de cultuur. Er is middeleeuws en hedendaags vermaak voor jong en oud en er zijn oldtimers te bewonderen van de Old Timer Vrienden Wijchen. Bijzondere producten, oude ambachten, mooie muziek en dat alles onder het genot van een hapje en drankje. Ontdek, beleef en geniet. Ook is er weer de Leur-loterij waarmee leuke prijzen uit de streek gewonnen kunnen worden.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties