Kunst & Cultuur

Driedaags evenement van D'n Brouwer, Cravt en Brabantse Hoeve

Hop&Hap Speciaalbier Festival in Uden

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

UDEN – De kleine Markt in Uden vormt op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 september weer het sfeervolle decor voor de tweede editie van het Hop&Hap Speciaalbierfestival. Een driedaags evenement met tientallen brouwerijen, ruim honderd speciaalbieren, The Big Boys BBQ, muziek en heel veel gezelligheid.

In 2020 bleek het Hop&Hap Speciaalbierfestival al een doorslaand succes. Met 1.500 enthousiaste bezoekers was het bierfestijn toen stijf uitverkocht. Ook dit jaar gaat het hard met de kaartverkoop voor het outdoor event in het kloppende hart van Uden. Voor zaterdag 18 september zijn inmiddels geen tickets meer verkrijgbaar, maar voor de vrijdag en zondag kun je nog wel kaarten kopen.
Kijk op www.hopenhap.com voor de verschillende opties.

Liefde voor speciaalbier
Het Hop&Hap Speciaalbierfestival is een initiatief van drie horecazaken in de regio die een liefde voor (speciaal)bier delen: Herberg D’n Brouwer in Zeeland, Cravt Brouwlokaal in Uden en De Brabantse Hoeve in Volkel. Evenals vorig jaar hebben zij de handen ineengeslagen om de liefhebbers van speciaalbieren, muziek en gezelligheid uitgebreid in de watten te leggen.

Grootste terras van de regio
Na het uitverkochte succes van vorig jaar wordt het Hop&Hap Speciaalbierfestival in Uden dit jaar nóg groter en gezelliger. “Met het grootste terras van de regio en verschillende nationale en internationale bierbrouwers is dit hét weekend om je Untappd bij te werken, nieuwe bieren te proeven of gewoon lekker te borrelen”, zegt Rob Neijts van Herberg D’n Brouwer.

Openingstijden
Het Hop&Hap Speciaalbierfestival is vrijdag 17 september geopend van 16 tot 00 uur, zaterdag 18 september van 13 tot 00 uur en zondag 19 september van 13 tot 21 uur. Bestel je tickets op www.hopenhap.com

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties