Langenboom

Halloween in Langenboom

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - “Heksensnot en slangenpoep, offers voor de geesten, geef ons snoep”. Met deze spreuk zijn de kinderen in Langenboom jarenlang langs de deuren gegaan. Dit jaar vindt het Halloweenfeest in de Tweesprong plaats, op vrijdag 1 november van 18.30 tot 22 uur. Geen tocht maar een Halloweenbal. De Tweesprong wordt omgetoverd in het Halloweenthema.

"Alles is er op gericht om samen een leuk en gezellig Halloweenfeest te vieren", laat de organisatie weten. "De DJ’s Jis & Adriaan zorgen dat de sfeer er goed in komt. In het begin is er voor de kleinsten een speciale kinderdisco. Natuurlijk met de bekende dansjes, maar ook met leuke spellen zoals mummierollen. Later op de avond wordt feest het aangepast aan de oudere jeugd. Hou je niet van disco? Geen probleem. Op deze avond is er van alles te doen, van spookdarten tot skeletvoetbal of bezoek de waarzegster. Heb je meer lef? Dan is de grimeerhoek iets voor jou. Van wonden tot littekens. Voor de ouders zijn er hangtafels om lekker te chillen. Wij verwachten iedereen in de 'mooiste' Halloweenkostuums. En natuurlijk is er een leuk prijsje voor de degene die het mooist verkleed of geschminkt is."

Tijdens het Halloweenfeest zijn consumptiekaarten van 3 en 5 euro verkrijgbaar en speciaal voor de oudste jeugd is er om 21.30 uur Dracula's Diner. Voor de echte die hards is er de mogelijkheid om bij Dracula aan de tafel aan te schuiven. Van drakenbloed tot... wie durft alles op te eten? Toegang is gratis en iedereen is welkom.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties