Grave

Graafse artiesten en ondernemers houden samen met 0486tv online Bevrijdingsfestival

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Een groep Graafse artiesten en ondernemers houdt op 5 mei in samenwerking met 0486tv een online Bevrijdingsfestival. ’s Avonds om 19 uur start het online festival via de social-mediakanalen van 0486tv en live op het tv-kanaal van Omroep Land van Cuijk.


Het idee om toch iets te organiseren rond 75 jaar vrijheid in Nederland op Bevrijdingsdag 5 mei is spontaan ontstaan, vertelt Peter Linders van 0486tv. "We vinden alle afgelastingen en beperkingen erg jammer, maar wel logisch gezien de huidige situatie. Waarom dan geen online festival? De techniek is er en de artiesten waren direct enthousiast."

Er is medewerking van de artiesten Three of a Kind-Geert Minten, Hermine Veltkamp en Vincie Gijsbers, DJ Alex, Suzanne Menheere en Marleen van Steen. Het festival wordt afgesloten met een live set door de DJ’s Maximiliaan & Tijn Dekkers. Burgemeester Lex Roolvink opent het festival en tussendoor zijn korte filmpjes te zien in relatie tot het thema ‘vrijheid 75 jaar’.

Peter: "Wil je extra genieten van dit online bevrijdingsfestival, steun dan onze lokale ondernemers door al je hapjes en drankjes in Grave te halen. Informatie hierover en speciale aanbiedingen staan op de speciale festivalpagina www.facebook.com/bevrijdingsfestivalgrave

Het festival wordt gestreamd via het YouTube- en Facebookkanaal van 0486tv en Omroep Land van Cuijk en live via Omroep Land van Cuijk TV (Ziggo-kanaal 40 en KPN-kanaal 1475).

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties