Grave

FOTO'S EN VIDEO: Stralende Pinksterfeesten afgesloten met gezellige zeskamp (update 3)

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - De Pinksterfeesten in Grave vormen van oudsher een van de hoogtepunten op de evenementenkalender van het vestingstadje aan de Maas. Fotograaf Marco van den Broek maakt gedurende het hele weekend een uitgebreide reportage van het festijn, waarop onder meer een bingo, dartstoernooi, zeskamp en diverse muzikale optredens op het programma staan.


De winnaar van de derde editie van het Graafse Open Darts Pinkstertoernooi is Davy van de Zande. Hij won tijdens de spannende podiumfinale met 5-4 van Rik Hendriks, die eerder Eimardo van Engelen en Gino Vos wist uit te schakelen.
Angelino Kranenburg won de finale van Ronnie Bredeveld in de verliezerspoule.

Het koffieconcert van de Graafse stadsharmonie mocht zich zondag verheugen op een grote publieke belangstelling. Gezellig en druk was het ook op de traditionele pinksterbraderie en -kermis.
De Millstreet Band zorgde zondagavond voor een swingend slotakkoord van de voorlaatste dag van de Pinksterfeesten (zie video).

Pinkstermaandag stond als vanouds in het teken van de zeskamp. Onder stralende weersomstandigheden nam een groot aantal teams het tegen elkaar op tijdens dit gezellige en sportieve evenement.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties