Kunst & Cultuur

Zaterdagavond 19 december

De Proeverij Draait Door: nieuw bieravontuur D’n Brouwer, Cravt en Brabantse Hoeve

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Na de succesvolle online bierproeverij van 30 oktober slaan Herberg d'n Brouwer in Zeeland, Cravt Brouwlokaal in Uden en De Brabantse Hoeve in Volkel opnieuw de handen ineen voor een online bieravontuur. De drie bourgondische biercafés presenteren zaterdagavond 19 december vanaf 20 uur namelijk de ‘gezelligste bier-talkshow van het land’: De Proeverij Draait Door.

Honderden speciaalbierliefhebbers uit de wijde regio hebben zich inmiddels aangemeld om live mee te genieten én te proeven tijdens dit bruisende spektakel vanuit de ‘DPDD-studio’.

“Samen met de deelnemers proeven we vijf bijzondere bieren”, vertelt Rob Neijts van Herberg D’n Brouwer. “Daarnaast schuift een aantal interessante gasten aan, zoals een biersommelier, een brouwmeester en een bierkenner. Tevens bezoeken de Hopenhaphalzen een aantal brouwerijen uit de proeverij en wordt het geheel muzikaal omlijst door een liveband.”

Bestel een bierbox
Wil je jouw Untappd vullen en als vanouds het kroeggevoel ervaren vanuit huis? Bestel dan via www.hopenhapproeverij.nl voor 25 euro de DPDD-bierproeverijbox. Deze box bevat 5 kwalitatieve speciaalbieren, een bijbehorende whiskey bij één van de bieren, een speciaalbierglas, een bierpairingadvies, zodat je nog meer hapjes kunt klaarzetten, en toegang tot de livestream. Met het kopen van de DPDD-bierproeverijbox support je bovendien jouw lokale biercafé.

Afhalen of thuisbezorgd
De boxen kosten 25 euro per stuk en zijn donderdag 17 en vrijdag 18 december tussen 14 en 20 uur af te halen bij Herberg D’n Brouwer (Kerkstraat 62 Zeeland) of bij De Brabantse Hoeve (Zeelandsedijk 29 Volkel). En donderdag tussen 12 en 18 uur en vrijdag van 12 tot 20 uur bij Cravt Brouwlokaal (Markt 28 Uden).
Wil je de box liever thuisbezorgd hebben (alleen mogelijk binnen een straal van 30 kilometer van Zeeland), dan betaal je 6,95 extra. Het pakket wordt dan vrijdag 18 december of zaterdag 19 december bij je bezorgd. Als je niet thuis bent, wordt het pakket voor je deur gezet.

Kijk voor meer info op www.hopenhapproeverij.nl.

 

|Doorsturen

Henk

2020-12-17 22:45:29

ook lekker 1,5 meter van elkaar af zonder mondkapje....

G@@f

2020-12-18 07:36:02

Ooit bier proberen te drinken met een "mondlapje" ;-)

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties