Kunst & Cultuur

BillyBird Park Hemelrijk kiest voor Herfstfestival zonder Halloween-thema

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VOLKEL - BillyBird Park Hemelrijk organiseert tijdens de herfstvakantie het gloednieuwe Herfstfestival. Van 25 tot en met 29 oktober is het park geopend van 10 tot 21 uur. Voor dit evenement voegt het park twee bestaande evenementen van voorgaande jaren samen, namelijk het Kindercircus Bavaria en het Lichtfestijn. Opvallend is de afwezigheid van Halloween.

Tijdens het Herfstfestival wordt bewust gekozen om op het park niets rondom Halloween te doen. Hierdoor blijft het een toegankelijk en kindvriendelijk evenement wat BillyBird kenmerkt. "Wij zijn er echt voor iedereen. Waar andere parken juist kiezen voor Halloween, zijn wij er voor jong en oud die hier niets mee hebben. Echt Happy Together”, zegt Frank van Woudenberg, Marketing Manager bij BillyBird. "Door bewust niet in te gaan op Halloween willen wij een plek bieden om het samen gezellig te hebben, zonder dat je bang hoeft te zijn voor griezelige aankleding of enge acteurs. In plaats daarvan bieden wij gezellige avonden met mooie verlichting, kindvriendelijke activiteiten, gezellige muziek en een knus kampvuur.”

Het nieuwe Herfstfestival van BillyBird Park Hemelrijk vindt plaats van 25 tot en met 29 oktober. De activiteiten bestaan onder meer uit een kindercircus, verlichte attracties zoals de familieachtbaan en optredens van onder andere de populaire kinderpopster Dirk Scheele. Het evenement is gratis te bezoeken voor BillyBird-leden. Een dagticket is te koop vanaf 6 euro.

Meer info en tickets: www.billybird.nl/hemelrijk/agenda/herfstfestival/.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties