Gezondheid

Moloon: dé marktleider in beschermingsproducten uit Barcelona breidt uit naar Nederland

De Spaanse mondkapjes groothandel Moloon uit het Spaanse Barcelona breidt haar dienstverlening uit naar Nederland. Het toonaangevende bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van bescherming en hygiëne oplossingen voor bedrijven. De groothandel wordt al sinds het begin van de wereldwijde Coronapandemie gezien als een pionier.

Waar de hoogwaardige veiligheidsproducten eerst alleen beschikbaar waren voor de Spaanse markt, zijn deze nu ook beschikbaar voor Nederlandse bedrijven. Van wegwerp mondkapjes tot aan gepersonaliseerde kindermondkapjes. Goed nieuws voor Nederlandse bedrijven, want met Moloon kan er aan de veiligheidsvoorschriften worden voldaan.

De toenemende vraag naar persoonlijke bescherming en mondkapjes binnen bedrijven
Al sinds de wereldwijde uitbraak van het Corona virus, hebben bedrijven te kampen met een tekort aan persoonlijke beschermingsproducten. Waar het hanteren van de 1,5 meter regel op de werkvloer nog wel te behappen leek, was het tekort aan mondkapjes direct een groot probleem binnen vrijwel iedere branche. De schaarste aan chirurgische mondmaskers én mondkapjes FFP2 maakten het uitvoeren van diverse contact beroepen vrijwel onmogelijk.

Voor de groothandel uit Barcelona resulteerde dat in een behoorlijke toename van het aantal offerteaanvragen, afkomstig van bedrijven uit Nederland. Om het distributieproces vlot en probleemloos te kunnen laten verlopen, breidt de marktleider uit naar Nederland. Mondkapjes FFP2 kopen kan vanaf nu in grote aantallen. Maar er is meer. Moloon is ook dé specialist in gepersonaliseerde mondmaskers voor kinderen én bedrukte mondkapjes.

Diverse soorten mondkapjes voor verschillende toepassingen
Het dragen van een mondkapje is vrijwel overal verplicht. In openbare ruimtes, supermarkten en op de werkvloer. Dat geldt natuurlijk ook voor werknemers. Bijvoorbeeld binnen ziekenhuizen, tandartspraktijken en andere dienstverlening waarbij direct persoonlijk contact met een cliënt of collega noodzakelijk is. Moloon biedt verschillende soorten mondkapjes. Voorbeelden daarvan zijn gecertificeerde FFP2 mondmaskers.

Deze maskers zijn voorzien van zelf-filterende eigenschappen. Het inademen van bacteriën, virussen of andere schadelijke deeltjes wordt voorkomen. Deze mondkapjes hebben een bescherming percentage van minimaal 94% en zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Bedrijven en groothandels kunnen ook wegwerp maskers of gepersonaliseerde kindermondkapjes bestellen. In vrolijke kleuren, met een bedrukking of tweezijdig draagbaar. Speciaal ontworpen mondkapjes voor kinderen met een comfortabele pasvorm.

Mondkapjes, bewaardozen en houders laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam
Bedrijven kunnen tevens mondkapjes laten bedrukken. In grote of kleine aantallen vanaf 25 stuks. Daarbij biedt de groothandel een ruime keuze in herbruikbare maskers, mondkapjes van neopreen of met een verwisselbare filter. Een mondkapjes bewaardozen voor extra hygiëne kunnen worden bedrukt met een logo of naam. Dat geldt ook voor mondkapjes houders. Deze flexibele bandjes verhogen het draagcomfort en zijn verstelbaar.

De maskers kunnen middels de online tool worden gepersonaliseerd. De gewenste kleur van het kapje kan zelf worden bepaald, maar ook het uploaden van een tekst of bedrijfslogo behoort tot de mogelijkheden. Zo bieden de maskers van Moloon niet alleen een optimale en hygiënische persoonlijke veiligheid, maar kunnen ze ook worden ingezet voor promotie doeleinden. Bijvoorbeeld tijdens het bezoek aan klanten, een beurs of manifestatie.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties