Gezondheid

INGEZONDEN: Corona, de wetenschap en parapsychologisch onderzoek

Door Theo Jansen

Met de huidige explosie vragen velen zich af voor hoe lang en wat zijn de gevolgen voor ons. Hoeveel doden en is het op 9 april afgelopen? We lezen dat specialisten, virologen elkaar tegen spreken, Heesterbeek is van mening dat het meevalt en arts-microbioloog Marc Bonten gaat uit van 50.000 doden en een duur van anderhalf jaar. Het geeft geen zekerheid aan mensen. Feit is wel dat het RIVM vanaf 21 januari steeds had verzekerd dat deze virus een kleine kans had omNederland te bereiken.Nogsteeds voert het RIVM een politiek dat afwijkt van het buitenland, althans onze regering leunt op het advies van het RIVM.

Vraag: zijn er andere bronnen, andere dan de gangbare klassieke denkwijzen, die enig licht in deze tunnel kunnen brengen? Het antwoord is: ja.

Twee bronnen die aantoonbaar zelfs dit virus hebben voorspeld.

Bron 1
Betsey Lewis: op 1 januari 2020 bracht zij bij uitgeverij Amazon haar boek uit met als titel: '2020, prophecies and predictions'. Expliciet voorspelt dit medium een virus dat te vergelijken is met de Spaanse griep van 1917-1918. Ook de duur van dit virus heeft Lewis aangegeven: 'By mid to late summer the virus will be slowing but make thousands of deaths by then'. Ook vele bekende personen zullen hieraan sterven.

Bron 2
Sylvia Browne: 'In around 2020 a severe pneumonia -like illness will spread throughout the globe, attacking the lungs and the bronchial tubes and resisting all known treatments. Almost more buffling than the illness itself will be the fact that it will be the fact that it will suddenly vanish as quickly as it arrived, attack again 10 years later and then disappear completely'. (uit: The End of Days, uitgegeven in 2008).

Conclusie: wij moeten dus uitzieken tot einde van deze zomer en dit virus verdwijnt nog voordat een anti-virus gevonden wordt om over 10 jaar weer opnieuw haar werk te doen.Dit wetende moeten wij niet gaan wanhopen als het te lang gaat duren maar aan het einde van deze zomer klaart het op en kunnen wij verder. Belangrijk is dat wij met allen ons psychologisch instellen op een lange periode en doorzetten.Verder hebben wij ook nu tijd voor bezinning en dat er meer is tussen hemel en aarde. De parapsychogie is al meer dan 150 jaar bezich met onderzoek hiernaar.

Hopelijk een troost.

Theo Jansen

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties