Gezondheid

Eden, water en koffie van kwaliteit

Door iSocialWeb

Eden Springs Nederland werd in 2000 opgericht en is inmiddels de marktleider op het gebied van het leveren van water en koffie aan bedrijven en particulieren door het gehele land. Het water dat het bedrijf gebruikt wordt van 198 meter diepte uit de grond gehaald bij Mierlo in Noord-Brabant.

Eden is gecertificeerd CO2-neutraal en is daarmee een bedrijf dat zich aantoonbaar inzet voor het milieu. Dat komt niet alleen door het gebruik van natuurlijke bronnen, maar ook vanwege het optimaliseren van aanrijroutes en de mogelijkheden tot het recyclen van de gebruikte flessen. Naast het leveren van water richt men zich ook op het aanbieden van koffie oplossingen. Voor hun koffie gebruiken ze de merknaam Edenissimo.

Producten
Eden biedt producten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Voor particulieren plaatsen ze gratis een waterkoeler bij de klant thuis en betaalt de klant uiteindelijk alleen de de flessen met water die men aanschaft. Het bezorgen en ophalen van de (lege) flessen wordt door Eden geregeld naar de wens van de klant. De koelers komen in verschillende vormen en maten, waardoor er altijd wel een model bij zit die past bij uw interieur.

Voor bedrijven levert men eveneens waterkoelers, echter worden ze dan opgedeeld in flessenkoelers en leidingwaterkoelers. De flessenkoelers zijn gelijkwaardig aan die voor de particulieren. Er worden in dat geval flessen afgeleverd met daarin het bronwater uit Mierlo. De leidingwaterkoelers daarentegen zijn bedoeld voor situaties waarin het plaatsen van flessenkoelers belemmerd is.

Wanneer schoon leidingwater beschikbaar is, wordt de leidingwaterkoeler op het leidingnetwerk aangesloten en wordt het water gefilterd. Zo worden er niet alleen schadelijke stoffen, maar ook vuiligheid, bacteriën en chloor die in schoon drinkwater zitten er toch nog uitgehaald waardoor de kwaliteit van het water verbeterd.

Tenslotte levert het bedrijf ook allerlei soorten koffiemachines aan bedrijven om hun personeel van kwaliteitskoffie te kunnen laten genieten tijdens hun werk.

Kwaliteit
Eden Springs is gecertificeerd CO2-neutraal en streeft er naar om de kwaliteit van de productie en het controleren van de processen verder te verbeteren. Het water komt uit een natuurlijke bron in Mierlo. Eden Springs is ook aangesloten bij het HACCP, een kwaliteitssysteem voor de de voedselveiligheid. Tevens hebben ze ieder jaar een audit van het AWCN, een instantie die de hygiëne in de gaten houdt en dit beloond met certificaten.

Installatie en onderhoud
Eden levert haar producten door geheel Nederland vanuit twee depots, één in Zoetermeer en de ander in Son en Breugel. Wanneer u een klant wordt bij Eden wordt de installatie kosteloos op locatie uitgevoerd en zullen ze ook regelmatig langskomen om de waterkoelers te reinigen en te ontsmetten. Het is ook mogelijk om tussen de standaard ingeplande onderhoudsafspraken door een extra onderhoudsbeurt in te lassen.

Conclusie
Het leidingwater in Nederland is van goede kwaliteit, maar zal nog beter worden wanneer u gebruik maakt van een gefilterde leidingwaterkoeler. Eden biedt u een geweldige service, vanwege de gratis bezorging, installatie en onderhoud van de koelers, flessen en koffiemachines. Eden is een goede optie voor een gezonde toekomst.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties