Elektronische scooter Torrot Muvi City: meer voor minder

Door J. Sendar van Sendar Media

Ben je al een tijdje op zoek naar een elektronische scooter maar heb je nog geen keuze kunnen maken? Voor twijfelaars hebben we een héél interessante optie gevonden, het nadeel is dat je er snel bij moet zijn. Want je kunt voor een beperkte periode de Torrot Muvi City scooter kopen bij Fastfurious.nl voor de helft van de normale verkoopprijs! En als je denkt dat deze e-scooter misschien niet zoveel te bieden heeft voor die prijs, nou dan heb je het helemaal mis. Wij hebben deze elektronische scooter uit Spanje onder de loep genomen, ontdek waarom we het even Spaans benauwd kregen…

Spaans en temperamentvol
Bij scooters uit het zuiden van Europa denk je waarschijnlijk als eerste aan het merk Vespa, de beroemde Italiaanse retro scooter. Maar iets verder naar het westen van de wereldkaart ligt Spanje, de oorsprong van ons koningshuis, Sinterklaas en het automerk Seat. Het is al langer bekend dat ze in Spanje topkwaliteit voertuigen maken die een stuk goedkoper zijn dan vergelijkbare producten. Peugeot zag dit ook, en kocht jaren geleden de Spaanse fabrikant Torrot. Het is nu een innovatief merk dat met name in de e-scooter markt flink aan de weg timmert, met eigentijdse en ook eigenwijze tweewielers. Zo is de Torrot Muvi City een elektronische scooter die niet alleen opvalt door de futuristische looks, maar ook onder de kap enkele bijzondere verrassingen verborgen heeft.

Een lichtgewicht waar je niet omheen kijkt
Met 85 kilo is deze Muvi City een lichte e-scooter, toch is er relatief weinig kunststof gebruikt in het ontwerp. Het buizenframe heeft een degelijke constructie, het geheel biedt een strak en aerodynamisch design. Met 16” wielen valt deze e-scooter direct op tussen al die retro scooters met kleine wielen, je voelt het ook zeker aan de goede wegligging. De velgen zijn lekker sportief waarmee deze stadsscooter ook buiten de stad een welkome verschijning is. Door de accu’s is de opbergruimte wel beperkt, je kunt dit oplossen door er een bijpassende koffer op te laten installeren. Dit is overigens ideaal wanneer je op zoek bent naar een bezorgscooter. Het display is volledig digitaal, zoals je dit bij een elektronische scooter kunt verwachten.

Lang rijden en snel weer op pad
De ruimte in de scooter is goed besteed, met de twee accu’s rijdt je rond de 70 kilometer op een lading. Behoefte aan meer kilometers? Neem er dan direct de hoge capaciteit accu bij voor 40% meer power. In Eco modus rijd je ver, met vol vermogen trek je razendsnel op. Met zowel een 25 km/u als een 45 km/u model is er voor iedereen een geschikte uitvoering. De borstelloze motor zorgt voor een grote actieradius en een stabiel rijgedrag, binnen vijf uur is de accu alweer vol. Er is optioneel een snellaad functie waarmee je in 2,5 uur weer op pad kunt gaan, reuze handig voor bezorgen dus. Ook zijn de accu’s uitneembaar waarmee kabels trekken niet nodig is.

Alleen bij de Fast & Furious scooterspeciaalzaak kun je tijdelijk de Torrot Muvi City kopen voor de helft van de standaard prijs. Twijfel dus niet langer en stap over op elektrisch!

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties