Een nieuw bedrijf beginnen? Dit is waar je op moet letten!

Door 24 Webvertising

Als startende ondernemer hoeven we je uiteraard niet uit te leggen dat het zakenleven in de branche waarin jij actief bent, soms best zwaar kan zijn. Je moet rekening houden met onder andere prijzen, concurrenten en vraag en aanbod. Om een beetje overzicht te creëren in de chaos die het leven van een beginnende ondernemer met zich mee kan brengen, is deze blog geschreven. Wij helpen je graag met de eerste stappen op weg naar dat succesvolle bedrijf dat jij graag wilt. Kortom, ben je net voor jezelf begonnen? Lees dan vooral gauw verder in deze blog!

Goederen of diensten?
Waarschijnlijk heb je al lang nagedacht over het feit wat jij wilt gaan verkopen aan de consument. We raden je aan om dit, mocht het voor jou nog niet helemaal duidelijk zijn, snel te bedenken. Allereerst is er het onderscheid in goederen en diensten. Kies je ervoor om een service te verlenen en met een bepaalde uurloon aan de slag te gaan of kies je ervoor om producten in te kopen of eventueel zelf te maken en deze vervolgens, hopelijk met winst, te verkopen? Dit zijn zaken waar jij als beginnende ondernemer goed over na moet denken!

Hoe word jij gevonden?
Wanneer jij daadwerkelijk overgaat tot het inschrijven van jouw bedrijf bij de Kamer van Koophandel en het dus op dat moment wel erg concreet maakt, is het wel belangrijk dat jouw nieuwe bedrijf makkelijk en snel gevonden wordt. Zo is een goede website die snel gevonden kan worden in zoekmachines als onder andere Google een must. Ook zijn de juiste e-mailadressen, telefoonnummers en overige contactgegevens vereist voor de consument om contact met jouw nieuwe bedrijf op te nemen!

Moet je iets versturen?
Bij een groot deel van de ondernemers is er sprake van de verkoop van een product. Als dit bij jou ook het geval is, is het van belang dat jij op de hoogte bent van de toekomstige verzending van de producten die jij op de markt gaat brengen. We raden je daarom ook aan om eens contact op te nemen met een bedrijf als Shops United. Een bedrijf als dit is gespecialiseerd in de verzending van pakketten en daarom dus ook dé plek om eens langs te gaan als startende ondernemer. Succes!

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties